Θες να ανακαλύψεις αν ο/η σύντροφός σου έχει γυμνές φωτογραφίες στο κινητό; – TikToker σου δείχνει τον τρόπο

«Θεέ μου, λειτουργεί» έγραψες ένας χρήστης

Θες να ανακαλύψεις αν ο/η σύντροφός σου έχει γυμνές φωτογραφίες στο κινητό; – TikToker σου δείχνει τον τρόπο

Το κινητό είναι μια συσκευή πολύ προσωπική και μπορεί να έχει αποθηκευμένα πράγματα τα οποία δεν είναι καλό να τα μάθει ούτε ο/η σύντροφος του καθενός.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί ειδικοί ή μη, υποστηρίζουν πως είναι τοξικό να ψάχνει ο σύντροφός σας το κινητό σας.

Όμως τι γίνεται όταν σε κάποιον μπει το… μικρόβιο της ζήλιας ή της υποψίας; Αν, για παράδειγμα, κάποιος υποψιάζεται ότι ο/η σύντροφος έχει γυμνές φωτογραφίες στο κινητό;

Μια γυναίκα στο TikTok αποκάλυψε έναν τρόπο ώστε να ανακαλύψετε αν συμβαίνει αυτό, χωρίς να κάνετε καν σκρολάρισμα.

Συγκεκριμένα, η Leah Louvaine (@leahontheline) ανέφερε: «Θέλεις να μάθεις αν ο φίλος σου έχει γυμνές φωτογραφίες στο τηλέφωνό του; Γιατί μπορώ να σου δείξω πώς να το κάνεις. Έ

χω κυριολεκτικά ένα χακάρισμα. Είναι τοξικό το ξέρω, αλλά αν έχεις την υποψία, έχεις ακούσει φήμες ή οτιδήποτε, εγώ μπορώ να σε βοηθήσω».

Και συνέχισε: «Να τι θα κάνουμε, θα πάρουμε το τηλέφωνο του φίλου μας… ανοίγουμε το την κάμερα και ψάχνουμε την λέξη “brassiere”».

@leahlouvaine Toxic tips 101 😩😭 @leahontheline #podcast #relationships ♬ original sound – Leah Louvaine


Η Louvaine είπε ότι η αναζήτηση αυτού του όρου στο κινητό θα εμφανίσει τυχόν φωτογραφίες που μπορεί να κρύβονται εκεί.

Το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 702.000 φορές και στα σχόλια, άλλοι TikTokers μοιράστηκαν την εμπειρία τους από τη δοκιμή του ενώ άλλοι ανέφεραν πως δεν θα το έκαναν επειδή είναι εντελώς τοξικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιος σχολίασε: «Θεέ μου, λειτουργεί… επί του παρόντος single, αλλά θα πάρω μαζί μου αυτές τις πληροφορίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.