«Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε να του κάνω τατουάζ»

Ο tatoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, και μίλησε για την σχέση με την πρώην σύντροφο του, Κάτια Ταραμπάνκο και το άδοξο τέλος της λόγω τρίτου προσώπου όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

«Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Συγκατοικούσαμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”.

Το θέλω λίγο χρόνο είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε το χρόνο σου και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιος δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου.

Για να τα λέμε σωστά, είχε γίνει αυτό. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε…

Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλός.

Σε άλλο σημείο, ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ανέφερε, «Δε θα έκανα καμία δήλωση αν υπήρχε ειλικρίνεια. Είναι φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει κάποιος λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Αυτό τον χρόνο τον παίρνεις για τον εαυτό σου, όχι για να κάνεις κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις δηλώσεις της σε αυτή την εκπομπή ξέρω ότι είχε και κάτι άλλο.

Το παιδί που είναι μαζί της τώρα, είχε έρθει στον χώρο μου να συζητήσουμε ένα project για tattoo. Ήταν και η Κάτια εκεί. Φεύγει το παιδί, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και μια μέρα σκάει ένα τηλέφωνο, μου λέει ποιος είναι και μου είπε ότι θέλει να μου ζητήσει συγγνώμη. Σε αυτό τον παραδέχομαι γιατί εγώ στην αντίστοιχη δική μου περίπτωση δεν το έκανα. Μου το είπε ο ίδιος. Ακούω το “συγγνώμη” του».

«Έτσι όπως γνωρίστηκα εγώ μαζί της, έτσι γνώρισε και τον επόμενό της σύντροφο. Την Κάτια εγώ τη γνώρισα στον χώρο που κάνω τα tattoo. Είχε έρθει με τον τότε σύντροφό της και έναν φίλο. Φεύγοντας με ακολούθησε στο insta, άρχισαν τα like και τα comments. Εγώ άρχισα να μιλάω με την Κάτια όταν άρχισε να μου λέει ότι έχει χωρίσει. Μέχρι τότε ήμουν αδιάφορος προς τα μηνύματά της.

Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τη μέρα που χωρίσαμε. Με έχει πειράξει ιδιαίτερα αυτή η κοροϊδία. Ο καθένας λούζεται τις επιλογές της. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει επανασύνδεση» σημείωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ανέφερε πως έχει αφαιρέσει το τατουάζ με το όνομά της από το πρόσωπό του και πως εκείνη του έχει επιστρέψει το δαχτυλίδι.