ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Είναι επίσημο: Η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN!

Είναι επίσημο: Η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN!

Επίσημα στο δυναμικό του Open ανήκει η Μπέττυ Μαγγίρα. Η perfomer εντάχθηκε στο Open και από την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού και θα καλημερίζει τους τηλεθεατές.

Το Open ανακοίνωσε και επίσημα πως η Μπέττυ Μαγγίρα και την καλωσόρισε στο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.

Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.