The Bachelor: Το Twitter «έστησε γλέντι» με το «κοτόπουλο μπλοκ» της Αθηνάς (βίντεο)

The Bachelor: Το Twitter «έστησε γλέντι» με το «κοτόπουλο μπλοκ» της Αθηνάς (βίντεο)

Ο «Βachelor» Αλέξης Παππάς επέλεξε στο επεισόδιο της Πέμπτης να βγει ραντεβού με την Αθηνά.

Τότε, η Έλενα – η οποία είχε κερδίσει το τριαντάφυλλο στην πρεμιέρα – πήρε τη θέση της.

Φυσικά η Αθηνά εκνευρίστηκε παρόλο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει χιούμορ.

Απευθυνόμενη στον Αλέξη Παππά, η ίδια ανέφερε ότι αυτό που συνέβη είναι «μεγάλο κοτόπουλο μπλοκ», με τους χρήστες του twitter να δίνουν ρεσιτάλ με τις ατάκες τους.

Η ατάκα της Αθηνάς έκανε το γύρο του twitter, προκαλώντας άφθονο γέλιο. Οι πιστοί fans του The Bachelor 2 τίμησαν το «κοτόπουλο μπλοκ» και «ζωγράφισαν» με τις ατάκες τους.

Τι είναι όμως το κοτόπουλο μπλοκ;

Η Αθηνά δηλώνει πως είναι 26 ετών, κάτι που έγινε αντικείμενο έντονο σχολιασμού, όπως και ορισμένες φράσεις της.

Κι αν το «Feta provlima» μεταφράζεται εύκολα, λόγω της αγάπης της στο υπέροχο ελληνικό έδεσμα, τότε πολλοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει το «κοτόπουλο μπλοκ», που ακούσαμε στο επεισόδιο, όπου γίνεται έξαλλη με την Έλενα.

Και μπορεί η Αθηνά να μην εξήγησε τι ήθελε να πει με το κοτόπουλο μπλοκ, όμως υποθέτουμε ότι η 26χρονη από τη Νέα Υόρκη – που έγινε θέμα σχολιασμού και για την ηλικία της – μάλλον εννοούσε το κοκομπλόκο που σημαίνει η απόλυτη σύγχυση και κάτι ανατρεπτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλη μια ερμηνεία του «cock-block» στην αμερικάνικη αργκό είναι ο αποκλεισμός (συνήθως άντρα) από το σεξ, εμποδίζοντας τον από την ερωτική πράξη, σκόπιμα ή ακούσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.