ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

The Bachelor: Η Λάουρα αποχώρησε από τη βίλα και μιλάει ανοιχτά για τον Α.Παππά – «Στο Instagram τον έχω μπλοκ»

The Bachelor: Η Λάουρα αποχώρησε από τη βίλα και μιλάει ανοιχτά για τον Α.Παππά – «Στο Instagram τον έχω μπλοκ»

Η Λάουρα αποχώρησε από την βίλα του Bachelor στην Τελετή των Ρόδων την Παρασκευή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ήταν αποφασισμένη και εκείνη να εγκαταλείψει τον Αλέξη Παππά, πριν καν της ζητήσει να αποχωρήσει.

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, η νεαρή κοπέλα εξήγησε πως είχε επηρεαστεί πολύ από την εικόνα που είχε δείξει προς τα έξω ο Αλέξης Παππάς κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, έχει μπλοκάρει τον Αλέξη Παππά στο Instagram ήδη από την στιγμή, που αποχώρησε από το ριάλιτι. «Στο Instagram τον έχω μπλοκ», ανέφερε γελώντας.

Η πρώην παίκτρια του Bachelor είχε κρατήσει μία απόσταση από τον Αλέξη Παππά από την αρχή της γνωριμίας τους στο παιχνίδι γνωριμιών, ενώ πολλές φορές παρουσίαζε μία κάπως επιθετική στάση απέναντί του. Έτσι, ο Bachelor της ζήτησε να αποχωρήσει τελικά από το ριάλιτι, καθώς όπως είπε «δεν μπορούν να έρθουν κοντά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε να σε κυνηγήσω, ούτε να έρθω πιο κοντά σου, γιατί έκανες πρώτη την απόσταση μεταξύ μας τεράστια. Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά είναι ώρα να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.