ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταπέλτης η Βέφα Αλεξιάδου για την Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τελειώσει για μένα πια»

Καταπέλτης η Βέφα Αλεξιάδου για την Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τελειώσει για μένα πια»

Η γνωστή μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να συνεργαστούν ξανά!

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη, διότι άφησα πίσω μου μία μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν. Έπεισα στην Ελληνίδα νοικοκυρά πως πρέπει να μαγειρεύει σωστά, τι να προσέχει στην κουζίνα και γενικότερα έδωσα συμβουλές από όλους. Νομίζω πως πιο σημαντικές ήταν οι οδηγίες που έδινα στις Ελληνίδες, παρά οι ίδιες οι συνταγές» ανέφερε στην εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε την πικρία της: «Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.