ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον «αέρα» το μέλλον του «Top Chef» – Επαφές ΣΚΑΪ με τον Ατζούν

Στον «αέρα» το μέλλον του «Top Chef» – Επαφές ΣΚΑΪ με τον Ατζούν

Το «Top Chef» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με τον ΣΚΑΪ να αναζητά τρόπους ώστε να τραβήξει τα βλέμματα, πάντα με την βοήθεια του Ατζούν.

Η πρόταση του σταθμού απέχει παρασάγγας από το μαγειρικό τάλεντ σόου που είχε συστήσει, πρώτη φορά, ο Αντέννα το 2010. Στερείται ποιότητας και αισθητικής, στοιχεία που έκαναν το πρώτο «Top Chef» να ξεχωρίζει, σημειώνει στο «Ποντίκι», στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς με εμπειρία σε παραγωγές τέτοιου είδους.

Επιτελικά στελέχη του καναλιού είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος με αφορμή την έναρξη του «The Voice» βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα.

Σε πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών, οι άνθρωποι του σταθμού με τον τρόπο τους έκρουσαν καμπανάκι κινδύνου στους Ιλίτζαλι, καθώς φέρεται να του είπαν να ετοιμάσει διάδοχη κατάσταση για το μαγειρικό ριάλιτι.

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε όμως διαψεύδονται για την ώρα, παρουσιάζουν απογοητευμένο τον ΣΚΑΪ με τα στελέχη του να θεωρούν πως η υπόθεση «Top Chef» έχει ξοφλήσει και για τούτο πρέπει το ριάλιτι να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες!

Η παραγωγή πάντως αρνείται να «καταθέσει τα όπλα» και βεβαίως να προκαλέσει «ξαφνικό θάνατο» στο μαγειρικό ριάλιτι.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και επειδή ο Ιλίτζαλι καταλόγισε ευθύνες στον ΣΚΑΪ ακριβώς διότι με φορτικότητα το κανάλι, όπως λέγεται, ήθελε να βγει στον αέρα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ριάλιτι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνος ήταν αντίθετος, θεωρώντας ότι η ένταξη του «Top Chef» από τόσο νωρίς- σύμφωνα με τη δική του αντίληψη- ήταν βεβιασμένη κίνηση .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά εναρμονίστηκε με την επιθυμία του ΣΚΑΪ και τώρα ζητά από το κανάλι να στηρίξουν την επιλογή τους αλλά και τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.