ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Big Brother: «Πανικός» με τα «ροζ» στιγμιότυπα που διέρρευσε η παραγωγή (φωτο)

Οι χρήστες του Τwitter δηλώνουν έξαλλοι με την παραγωγή

Big Brother: «Πανικός» με τα «ροζ» στιγμιότυπα που διέρρευσε η παραγωγή (φωτο)

Ορισμένοι παίκτες στο Big Brother δεν… κρατιούνται πλέον και κάνουν σεξ σε «κοινή θέα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν βγήκε ποτέ στον αέρα ωστόσο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει γίνει χαμός.

Πώς; Κάποιοι τεχνικοί φαίνεται πως τραβούσαν με το κινητό τους βίντεο απ’ το κοντρόλ τις προσωπικές στιγμές των συγκατοίκων. Στη συνέχεια διέρρευσαν το βίντεο.

Μάλιστα, σε αυτό ακούγονται τόσο τα γέλια τους όσο και οι σχολιασμοί τους.

Η εικόνα μιλά από μόνη της

«Φωτιά» το Twitter

Στο Twitter τις τελευταίες ώρες έχει γίνει «πόλεμος». Οι χρήστες δηλώνουν έξαλλοι με την παραγωγή και τονίζουν ότι όλα γίνονται για τα νούμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/suhosbunny/status/1462532798686932994

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.