ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Μεϊμαρίδη σε Λ.Νάργες για τον Χ.Σαντικάι: «Τί ράτσα είναι ο κύριος;»

«Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;»

Μ.Μεϊμαρίδη σε Λ.Νάργες για τον Χ.Σαντικάι: «Τί ράτσα είναι ο κύριος;»

Η Λάουρα Νάργες, το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μάλιστα, η παρουσιάστρια κάποια στιγμή, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι λέγοντας πόσο ταιριαστοί της φαίνονται.

Ακούγοντας το όνομα του νεαρού καλλιτέχνη όμως η Μάρα Μεϊμαρίδη είχε κάποιες απορίες τις οποίες θέλησε να εκφράσει με τον δικό της τρόπο φέρνοντας σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Λάουρα Νάργες.

«Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;» είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να της εξηγήσει ποιος είναι ο Χρήστος Σαντικάι.

«Τι ράτσα είναι;» συνέχισε η Μάρα Μεϊμαρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου να την παρακαλά να μην λέει τέτοια.

«Να μάθω από που είναι. Έλληνας;» είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη με την Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ακόμη ήταν δυο ετών.

«Το Σαντικάι μου κάνει κάτι Βραζιλιάνικο, Αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες» είπα στη συνέχεια η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.