ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος ο παρουσιαστής με τους Βρετανούς πολιτικούς – «Κάνουν χαβαλέ εις βάρος των πολιτών»

Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος ο παρουσιαστής με τους Βρετανούς πολιτικούς – «Κάνουν χαβαλέ εις βάρος των πολιτών»

Λίγο πριν «δώσει πάσα για διαφημίσεις», ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στην εκπομπή τους, θέλησαν να αναφερθούν σε ένα θέμα το οποίο τους έχει εκνευρίσει. Ο λόγος που επέλεξαν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να μεταδώσουν το θέμα είναι πως στο τέλος της προβολής του βίντεο θα μπουν οι διαφημίσεις και έτσι θα έχουν το χρόνο να ηρεμήσουν και τους φύγουν τα νεύρα.

«Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει στη Βρετανία» είπε ο Αντώνης Κανάκης αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο στελέχη του Μπόρις Τζόνσον μιλούν για ένα πάρτι εν μέσω lockdown.

«Ενώ τα έλεγε όλα αυτά ο Μπόρις Τζόνσον» είπε ο Αντώνης Κανάκης αναφερόμενος στα μέτρα που είχε ανακοινώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «οι συνεργάτες του έκαναν ένα παρτάκι χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα στην Downing Street».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας το βίντεο είπε εκνευρισμένος: «Τι π…ες θα πούμε στον κόσμο σε περίπτωση που μαθευτεί. Τι ψεύτες είναι; Επαγγελματίες ψεύτες είναι οι πολιτικοί. Κάνουν χαβαλέ εις βάρος των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.