Εξελίξεις: Δεν βγαίνει το «Βινύλιο» της Παρασκευής – Οριστικό τέλος και για τους «Ράδιο Αρβύλα»;

Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

Εξελίξεις: Δεν βγαίνει το «Βινύλιο» της Παρασκευής – Οριστικό τέλος και για τους «Ράδιο Αρβύλα»;

Εξελίξεις υπάρχουν μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε, τη Δευτέρα (13/12), πως το «Βινύλιο» που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (17/12), δεν θα βγει στον «αέρα» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης είπε στο «Ράδιο Αρβύλα» της Δευτέρας (13/12) στον απόηχο της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τι θα κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την Παρασκευή δεν θα βγάλουμε το “Βινύλιο” στον “αέρα”. Ο λόγος είναι πως οι εκπομπές που είχαμε προγραμματίσει, επειδή αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία για εμάς πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει η ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, όπως και το “Ράδιο Αρβύλα” δυσκολευόμαστε. Σήμερα, έχω μόνο ένα μικρό μέρος του top μπροστά μου».

Εν συνεχεία, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θα χαρούμε το “Ράδιο Αρβύλα” σήμερα γιατί ένα από τα πιο βασικά συστατικά είναι ότι το χαιρόμαστε. Δεν θα το χαρούμε και ελπίζουμε το υλικό που έχουμε, να το χαρείτε εσείς. Έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ κι είμαστε σοκαρισμένοι. Έχουμε λύπη και πολύ μεγάλο θυμό, που έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη θέση».

Ακόμα, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε και εξυπνάκηδες. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε αυτή τη ζωή να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας για λογαριασμό άλλων ανθρώπων. Το σιχαίνομαι. Είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση για δικά σου λάθη».

Τέλος και οι «Ράδιο Αρβύλα»;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα άφησε ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής είπε ότι «είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Το χρονικό

Για τη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών πρώην συντρόφου του σε πορνογραφική ιστοσελίδα χωρίς τη συγκατάθεσή της κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την ίδια. Μετά την καταγγελία, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως ο συμπαρουσιαστής του αποχωρεί από το «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως καταδεικνύει η ανάρτηση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η καταγγέλλουσα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο πρώτος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, εκείνος δημοσίευσε το υλικό, εκείνη τού ζήτησε επανειλημμένως να το κατεβάσει, αλλά αυτός δεν το έκανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και εκείνος της ζήτησε να τον συγχωρήσει και να τον παντρευτεί. Αργότερα, όταν η καταγγέλλουσα δέχθηκε να διευθετήσουν την υπόθεση εξωδικαστικά, εκείνος της είπε ότι θα παντρευτεί μια άλλη γυναίκα και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.