ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Τα ξεκαρδιστικά κάλαντα των «ΑΜΑΝ» που…. έγραψαν ιστορία [βίντεο]

Τα ξεκαρδιστικά κάλαντα των «ΑΜΑΝ» που…. έγραψαν ιστορία [βίντεο]

Ήταν πριν από περίπου είκοσι χρόνια, όταν ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη είπαν τα κάλαντα σε διαφορετικές, δικές τους εκδοχές, αφήνοντας κυριολεκτικά… εποχή!

Οι «ΑΜΑΝ τα καθάρματα» ήταν μία εκπομπή που είχε ούτως άλλως μεγάλο κοινό και φανατικούς θαυμαστές, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε κάθε προβολή της.

Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, όμως, ψάλθηκαν τα κάλαντα με τρόπους που έχουν μείνει αξέχαστοι σε όσους παρακολουθούσαν τη σατιρική εκπομπή, αλλά και σε όσους είδαν το βίντεο μεταγενέστερα.

Με μπαγλαμά, μπουζούκι, σε εκδοχή όπερα, ροκ ή heavy metal, αδιαμφισβήτητα τα κάλαντα των «ΑΜΑΝ», άφησαν εποχή με τις προβολές τους στο youtube σήμερα να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.