Ο Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef 3, έκανε κάποιες άβολες αποκαλύψεις για τον σεφ, Πάνο Ιωαννίδη, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο μάγειρας, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνισμό, μιλώντας για τον κριτή, είπε πως έχει κάποιες ιδιαίτερες αδυναμίες. Εκτός από τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σταμάτης Κωβαίος αναφέρθηκε και στους άλλους δύο κριτές, τονίζοντας, ότι εκείνοι ήταν «λίγο παραπάνω ανοιχτοί» προς τους διαγωνιζόμενους.

MasterChef 3: «Ο Ιωαννίδης αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες»

Ο Σταμάτης Κωβαίος είπε χαρακτηριστικά: «Με τον κύριο Ιωαννίδη δεν ταίριαξα και πάρα πολύ, δεν είχαμε άμεση σχέση. Με τον κ. Κουτσόπουλο και τον κ. Κοντιζά ταίριαξα πιο πολύ. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες… είναι πώς να το πω… αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες. Ο Σωτήρης Κοντιζας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν λίγο παραπάνω ανοιχτοί με εμάς».

Οι αποκαλύψεις για τον κριτή του MasterChef δεν σταμάτησαν εκεί, ο Σταμάτης Κωβαίος συνέχισε λέγοντας: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε λίγο με τα γυρίσματα, ήταν λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του και με αυτά που έπρεπε να πει. Κρατούσε 2-3 ώρες ακόμα το γύρισμα με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά εντάξει τον αγαπάμε. Τα ξεχνούσε, τα έλεγε 5-6-7-10-20 φορές»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!