Ο 26χρονος Χριστόφορος Κατρανάρα Ομπιόμα είναι personal trainer και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στις οντισιόν του X-Factor. Ο νεαρός εξήγησε πως είναι η πρώτη φορά που τραγουδά απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο κοινό.

Ο personal trainer εξήγησε πως ο πατέρας του είναι από τη Νιγηρία και η μητέρα του Ελληνίδα και τραγούδισε το Crazy από τους Gnarls Barkley, μια επιλογή που αρχική προβλημάτισε τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο που πήρε τον λόγο πριν ο διαγωνιζόμενος ξεκινήσει να τραγουδά.

Ο Χριστόφος ωστόσο κατάφερε να κάνει το κοινό να τον χειροκροτήσει και άφησε τους Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο να αναρωτιούνται αν τραγουδούσε φαλτσέτο – «ψεύτικη» και αν προσποιείται δηλαδή τον καλλιτέχνη – ή αν η φωνή είναι δική του.

Τι τραγούδησε στα ελληνικά στους κριτές του X-Factor

«Πολύ καλός, πάρα πολύ καλός» σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους που ωστόσο ζήτησε από τον διαγωνιζόμενο να τραγουδήσει κάτι στα ελληνικά. Εκείνος επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Όλα σ’ αγαπάνε» που έγινε γνωστό από τον Σταμάτη Γονίδη.

Ωστόσο, η επιλογή του δεν εντυπωσίασε τον Χρήστο Μάστορα. «Μου αρέσουν τα ακραία εμένα» είπε από τη πλευρά της η Μελίνα Ασλανίδου που έδωσε και το πρώτο «ΝΑΙ» στον διαγωνιζόμενο. Τελικά, ο Χριστόφορος έφυγε με τέσσερις θετικές κρίσεις από τους κριτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!