X- Factor: Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στην σκηνή – Τι της είπαν και συγκινήθηκε; (βίντεο)

X- Factor: Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στην σκηνή – Τι της είπαν και συγκινήθηκε; (βίντεο)

«Ο κόσμος βλέπει ένα κορίτσι που έχει δύναμη, επιμονή, κυνηγάει το όνειρό της».

“Ain’t your mama” από Jennifer Lopez τραγούδησε η Λίλα Τριάντη στο πρώτο live του X Factor και ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήσουν τέλεια και απίστευτη σήμερα, αλλά ξέρω τις δυνατότητές σου. Σήμερα δεν ήσουν στο 100%, δεν ξέρω αν ήθελες ένα άλλο τραγούδι για να ξεδιπλώσεις τη φωνή σου. Έκανες κάτι δύσκολο τύπου 8/10», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη άνοιξε το live και εντυπωσίασε τους πάντες με την ερμηνεία της

«Η Λίλα είναι ένα κορίτσι που δεν το βάζει κάτω και πραγματικά εγώ τη θαύμασα και με συγκίνησε και πάρα πολύ. Ελπίζω ο κόσμος να μην ακούσει τον Χρήστο και τον Μιχάλη καθόλου.

Η εμφάνιση που δεν ικανοποίησε τους κριτές – «Δεν μπορώ να πω κάτι καλό γι’ αυτό που άκουσα»

Ο κόσμος βλέπει ένα κορίτσι που έχει δύναμη, επιμονή, κυνηγάει το όνειρό της, απίστευτα δουλευταρού κι εμένα με συγκινεί. Παιδιά από το σπίτι, δώστε μας την ψήφο σας παρακαλώ πολύ», είπε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η εμφάνισή της στη σκηνή του X Factor…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.