Πόπη Χατζηδημητρίου: Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας και το περιστατικό στον «Πρωινό καφέ» (βίντεο)

Πόπη Χατζηδημητρίου: Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας και το περιστατικό στον «Πρωινό καφέ» (βίντεο)

Η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη για τη πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

«Ένιωσα μια πάρα πολύ έντονη ταχυπαλμία. Με έπιασε γύρω στις 9, το άντεξα, το άντεξα, το άντεξα και με το που τελειώσαμε στις 10 την εκπομπή και πάω να σηκωθώ… ωπ… γεια σας! Τώρα όλα καλά. Όσο και αν κάνουμε τον σούπερμαν, σου χτυπάει η υγεία σου ένα καμπανάκι και σου λέει ότι δεν είσαι».

Μια ιδιαίτερη στιγμή από την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ, θυμήθηκε η Πόπη Χατζηδημητρίου: «Τη δεκαετία του ’90 είχαμε όλες από μία φράντζα και από μία μπούκλα. Ξύπνησε ένα πρωί ο Μίνως Κυριακού και με είδε με κοντό μαλλί προκάκι. Το γιορτάσαμε όλοι μαζί. Στην αρχή γκρίνιαξε, αλλά μετά τελείωσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.