«Άγριες Μέλισσες»: Σε ποιες παιδικές ταινίες έχει δώσει την φωνή του ο Δούκας Σεβαστός; (βίντεο)

«Άγριες Μέλισσες»: Σε ποιες παιδικές ταινίες έχει δώσει την φωνή του ο Δούκας Σεβαστός; (βίντεο)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον έχουμε συνδέσει με ρόλους… κακών, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε πάντα για τον Λεωνίδα Κακούρη ή αλλιώς «Δούκα Σεβαστό» από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Είναι γνωστό ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος και φέτος βιώνει την απόλυτη επιτυχία στις «Άγριες Μέλισσες» έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο ρόλος του «Τίμου Δράκου» στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη», αλλά και ο ρόλος του «Γιάννη του φονιά» στην εβδομαδιαία σειρά του Αντ1, Της Αγάπης Μαχαιριά.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και δεν… συμβαδίζει με τους σκληρούς χαρακτήρες που συνήθως υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, είναι το γεγονός ότι έχει δανείσει τη φωνή του σε διάφορους χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων.

Οι περισσότεροι έχετε δει την «Εποχή των Παγετώνων»! Τον Ντιέγκο τον θυμάστε;

Ο σκληρός «Δούκας» έχει δώσει -μεταξύ άλλων- τη φωνή του στα παρακάτω κινούμενα σχέδια
Μωυσής – O Πρίγκιπας της Αιγύπτου/ The Prince Of Egypt (1998)
Ράνταλ Σαύρας – Μπαμπούλας Α.Ε/ Monsters, Inc. (2001, 2013)
Ντιέγκο – Εποχή των Παγετώνων/ Ice Age 1, 2, 3, 4 (2002, 2006, 2009, 2012)
Σαμψών – Η Ζούγλα/ The Wild (2006)
Μάντις – Kung Fu Panda 1, 2 (2009, 2011)
Μέτρομαν – Μεγαλοφυής/ Megamind (2010)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.