Οι συνομιλίες «φωτιά» γνωστής παρουσιάστριας με κάμεραμαν – «Θα εκτεθούμε κ@υλ@ μου» (φωτο)

Οι συνομιλίες «φωτιά» γνωστής παρουσιάστριας με κάμεραμαν – «Θα εκτεθούμε κ@υλ@ μου» (φωτο)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με το ερωτικό σκάνδαλο που εμπλέκει γνωστή παρουσιάστρια με κάμεραμαν κρατικού καναλιού.

Τις συνομιλίες-φωτιά της πολύ γνωστής παρουσιάστριας του καναλιού της Βουλής και του παντρεμένου συνεργάτη της (κάμεραμαν) αλλά και τα ντοκουμέντα του ξυλοδαρμού που φέρεται να σημειώθηκε έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου στις 21 Οκτωβρίου αποκαλύπτει το ereportaz.

H ιστορία από ότι φαίνεται δεν είναι ένα απλό γαργαλιστικό «ροζ σκάνδαλο» το οποίο… ερεθίζει τους αναγνώστες αλλά εξελίσσεται σε ένα δικαστικό-πολιτικό θρίλερ με καταγγελίες και μηνύσεις ένθεν και ένθεν αλλά και εμπλοκή (εμμέσως) πολιτικών προσώπων και συγκεκριμένα πρώην πολύ γνωστού υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την παρουσιάστρια και να «ευθύνεται» για την ανάληψη εκπομπής στο κανάλι της Βουλής.


Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο το οποίο περιέχεται στο φάκελο της δικογραφίας που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε η σκηνοθέτης-σύζυγος του κάμεραμαν είναι τα αποτελέσματα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε στο Σισμανόγλειο λίγες ώρες μετά το συμβάν της 21ης Οκτωβρίου 2019. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης έφερε εκδορές στο αριστερό στήθος και στην κοιλιά. Η παρουσιάστρια πάντως από την πλευρά της αρνείται το περιστατικό και αναφέρει ότι εκείνο το βράδυ της «επίσκεψης» στο σπίτι της ανέμενε εντός της οικίας της και ήταν εκείνη που κάλεσε την Άμεση Δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.