ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μυστικό που κανείς δεν γνώριζε για τον Ζάχο Δόγκανο – Τι κρυβόταν πίσω από τις κάμερες του «Εκείνες και Εγώ»

Το μυστικό που κανείς δεν γνώριζε για τον Ζάχο Δόγκανο – Τι κρυβόταν πίσω από τις κάμερες του «Εκείνες και Εγώ»

Είναι μία από τις πιο ιστορικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ένας από τους πιο εμβληματικούς γυναικάδες της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ζάχος Δόγκανος έχει μείνει ανεξίτηλος στο κοινό με τις παραξενιές, τις ατάκες και το γενικότερο στιλ του στη σειρά.

Υπάρχει όμως κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε για τους ηθοποιούς της σειράς.

Όπως γνωρίζουμε ο Γιάννης Μπέζος ήταν αυτός που ενσάρκωσε τον Ζάχο στη σειρά.

Για αρραβωνιαστικιά του στην ταινία είχε την Ελένη και για συνέταιρο τον Δημήτρη Μαρίκο.

Και τον Ιάσωνα Παπαπέτρου, αλλά και τον Χαζό ανιψιό του Πετράκη ο οποίος έβγαινε με τη Λίλη με την οποία και αντιπαθιόταν στο σίριαλ.

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη ωστόσο μόνο τυχαία δεν ήταν στη σειρά καθώς απεδείχθη ότι είχε συγγένεια εξ αίματος με τον Γιάννη Μπέζο. Ποια είναι η συγγένειά τους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι θείος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.