ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

The Voice – Έλενα Παπαρίζου: Πήρε από το αυτί διαγωνιζόμενο – «Για να μάθεις να μην ακούς τη μητέρα σου» (βίντεο)

The Voice – Έλενα Παπαρίζου: Πήρε από το αυτί διαγωνιζόμενο – «Για να μάθεις να μην ακούς τη μητέρα σου» (βίντεο)

Tα Knockouts ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στο «The Voice» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Κάθε coach έχει στην ομάδα του 36 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ανεβαίνουν ανά τριάδες στη σκηνή του The Voice. Από κάθε τριάδα, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Πάνος Μουζουράκης είναι αναγκασμένοι να κρατήσουν μόνο έναν, που θα βρεθεί στην επόμενη φάση.

Κάθε coach του The Voice έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο ακόμη παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts. Έτσι συνολικά, στην επόμενη φάση, στα Battles, κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του.

Στη σκηνή βρίσκονταν λοιπόν τρεις παίκτες του Σάκη Ρουβά, με τον τραγουδιστή να επιλέγει έναν για να συνεχίσει με την ομάδα του. Λίγο πριν οι δύο διαγωνιζόμενοι αποχωρήσουν από το The Voice, η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί και διεκδίκησε τον Κωνσταντίνο Φρατζή.

Η Έλενα Παπαρίζου σηκώθηκε από τη θέση της και πήρε τον Κωνσταντίνο Φρατζή κυριολεκτικά από το αυτί, λέγοντάς του «για να μάθεις να μην ακούς τη μητέρα σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.