ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aπό το Voice και την Αννίτα Πάνια… στη σκηνή του Final Four – Kατάφερε να «κλέψει» μία από τις καρέκλες; (βίντεο)

Aπό το Voice και την Αννίτα Πάνια… στη σκηνή του Final Four – Kατάφερε να «κλέψει» μία από τις καρέκλες; (βίντεο)

Με έναν γνώριμο στο τηλεοπτικό κοινό επέστρεψε το The Final Four στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, στη σκηνή του τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Παναγιώτης Ρεντετάκος προκειμένου να “κλέψει” μια από τις τέσσερις πολυπόθητες καρέκλες.

Με όπλο την γνήσια λαϊκή του φωνή, ο ερμηνευτής βρέθηκε απέναντι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Κουινέλη κατορθώνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα τρία “ναι” προχωρώντας σε μια μονομαχία.


Ο Παναγιώτης Ρεντετάκος επέλεξε σαν αντίπαλο τον, επίσης λαϊκό τραγουδιστή του The Final Four, Γιώργο Στεφάνου που βρέθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στους Final Four.

Μια δυνατή μονομαχία που δίχασε, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, το κοινό που βρίσκονταν στο στούντιο.


Νικητής της μονομαχίας αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ρεντετάκος και κέρδισε μια θέση στους τέσσερις φιναλίστ με ποσοστό 60%!


Αν, όμως, ο Παναγιώτης Ρεντετάκος σας φαίνεται γνώριμος είναι επειδή πριν αρκετά χρόνια είχε εμφανιστεί στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι “Ελληνάρας”.


Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Ρεντετάκος είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε προηγούμενο κύκλο του The Voice…
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.