ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η… γκάφα του Άκη Πετρετζίκη που άφησε με το στόμα «ανοιχτό» την Ελένη Μενεγάκη (βίντεο)

Η… γκάφα του Άκη Πετρετζίκη που άφησε με το στόμα «ανοιχτό» την Ελένη Μενεγάκη (βίντεο)

Με αφορμή, το νέο του βιβλίο «Street Food», ο Άκης Πετρετζίκης, ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο σεφ μια χαρά τα έλεγε με την Ελένη Μενεγάκη ώσπου η παρουσιάστρια του είπε: «Αυτοκαλούμε στην εκπομπή σου, θα έρθω τέλη Γενάρη να μαγειρέψουμε…»! Ο Άκης Πετρετζίκης σάστισε και της είπε «Μα εγώ θα έρθω τότε στην εκπομπή σου….»!

Και ο Άκης κοιτούσε μία κυρία που ήταν πίσω από τις κάμερες και είπε: «Έχω κλείσει να έρθω στην εκπομπή σου μέσα στον Ιανουάριο» και η Ελένη γεμάτη απορία του είπε: «Εσύ; Ρε Άκη που κοιτάς;». Και ο Άκης Πετρετζίκης της απάντησε: «Την αρχισυντάκτρια»! Και η Ελένη Μενεγάκη γούρλωσε τα μάτια: «Την δικιά σου;»!

Ο σεφ τότε της είπε «Όχι βρε! Την δικιά σου! Η δικιά μου τι δουλειά έχει εδώ»! Και η Ελένη δήλωσε: «Μα τι δουλειά έχει στο πλατό η αρχισυντάκτριά μου, είναι πάνω η Ελένη (Γελαλή)! Είναι πάνω πώς την βλέπεις;»!

Ο Άκης είχε μπερδευτεί εννοούσε την υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής της, όμως άκρη δεν βρήκαν αν ο Άκης θα είναι τον Γενάρη στην εκπομπή της Ελένης ή η Ελένη θα είναι καλεσμένη του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.