H Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει για το GNTM: «Είχα κινητό, μου έφερναν κρυφά αλκοόλ απ’ έξω» (βίντεο)

H Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει για το GNTM: «Είχα κινητό, μου έφερναν κρυφά αλκοόλ απ’ έξω» (βίντεο)

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Μέγκι Ντρίο έκανε απίθανες αποκαλύψεις για την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στο σπίτι του GNTM. Όπως εξομολογήθηκε, είχε καταφέρει να περάσει μέσα στο σπίτι κινητό τηλέφωνο και αλκοόλ.

«Δεν ξέρετε πάρα πολλά. Δεν ξέρετε ότι εγώ είχα κινητό τις πρώτες εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Είχα καταφέρει να έχω κινητό, πώς γίνεται; Απαγορεύεται το κινητό, απαγορεύεται το αλκοόλ, όμως, αυτά τα δύο εγώ είχα καταφέρει να τα βάλω μέσα στο σπίτι.

Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν απ’ έξω και σε κάποιους από αυτούς άρεσα πολύ, ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, οπότε τους χρησιμοποιούσα. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που ερχόντουσαν και μπαινοβγαίνανε. Σε έναν άρεσα πολύ και με βοηθούσε.

Το κινητό το έκρυβα πάνω από την πόρτα του δωματίου μέχρι που με ανακάλυψαν σε κάποια φάση, όχι η παραγωγή, αλλά μία από τις κοπέλες, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η Γαρυφαλλιά το είπε σε όλες κι έγινε μια σύσκεψη κι έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς γιατί αυτές μας θέλανε εκτός, λέγανε ότι κάναμε πράγματα τα οποία δεν τα έκαναν αυτές, ότι σπάγαμε τους όρους του συμβολαίου.

Θα μπορούσαν να μας είχαν διώξει. Δυο φορές είχαμε περάσει αλκοόλ μέσα, εγώ και οι δύο φίλες μου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.