ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

The Voice: Τι έκανε με τις χειροπέδες του Νίκου Μουτσινά ο Πάνος Μουζουράκης; (βίντεο)

The Voice: Τι έκανε με τις χειροπέδες του Νίκου Μουτσινά ο Πάνος Μουζουράκης; (βίντεο)

Τις χειροπέδες που του έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς, έκανε δώρο στην Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του The Voice.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις στο talent show- ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», και δέχτηκε να την πρόκληση του παρουσιαστή να παίξουν ένα παιχνίδι.

Σε αυτό ο Μουζουράκης έπρεπε να πει ποιο ήταν το αντικείμενο που του περιέγραφε ο Μουτσινάς χωρίς εκείνος να το βλέπει. Αυτό ήταν λοιπόν, ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Στη μεσημεριανή εκπομπή, λοιπόν, ο Πάνος Μουζουράκης δεσμεύτηκε πως θα χάριζε τις χειροπέδες στην Έλενα Παπαρίζου. Κάτι που τελικά έκανε και μάλιστα την ώρα που εξελισσόταν ο δεύτερος ημιτελικό του The Voice. Όπως ήταν φυσικό, κοινό και κριτές έσκασαν στα γέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.