ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα μηνύματα τηλεθεατή: «Σε αφήνουμε στην εξαθλίωση σου – Μην πίνεις, κάνει κακό»

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα μηνύματα τηλεθεατή: «Σε αφήνουμε στην εξαθλίωση σου – Μην πίνεις, κάνει κακό»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος, εμφανίσθηκε σήμερα Τετάρτη (15/1), ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από τα μηνύματα τηλεθεατή, λέγοντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε για τα e-mail που λαμβάνει από τηλεθεατή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέροντας ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για «bullying», ενώ το ξέσπασμα φαίνεται ότι προκλήθηκε από μηνύματα που έλαβε σήμερα με τον αποστολέα να κατηγορεί τον ίδιο και την εκπομπή για «υποκριτική ευαισθησία» σχετικά με την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ που έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στη γονιδιακή θεραπεία που δέχτηκε στη Βοστώνη.

Μιλώντας για τον αποστολέα των μηνυμάτων, ο κ. Παπαδάκης έκανε λόγο για ένα πρόσωπο που «συστηματικά και καθημερινά παίζει με την ευαισθησία μας».

«Αυτό λέγεται bullying», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ο τηλεθεατής ανέφερε ότι θα μαζέψει όλα τα e-mail που έχει στείλει στην εκπομπή.

«Είσαι πιωμένος. Πρέπει να ‘χεις πιει από το βράδυ», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο ίδιος προανήγγειλε προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του με την κατηγορία ότι «υποκριτικά ενδιαφερόμαστε» για «θέματα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινη ευαισθησία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αφήνουμε στην εξαθλίωση σου. Μην πίνεις, κάνει κακό», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.