ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef 4: Όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν – Πότε ξεκινά η εκπομπή;

MasterChef 4: Όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν – Πότε ξεκινά η εκπομπή;

Με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του MasterChef 4, οι κριτές δείχνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν τον μαγειρικό διαφωνισμό.

Μετά το πρώτο τρέιλερ που δείχνει του κριτές του MasterChef 4 να δοκιμάζουν το γκουρμέ σάντουιτς σε καντίνα του Πειραιά, Σωρήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης «σήκωσαν» τα μαχαιροπήρουνα και ετοιμάστηκαν για την μεγάλη πρεμιέρα, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του MasterChef 4 στο Facebook, λίγο πριν την πρεμιέρα, οι τρεις κριτές ποζάρουν για τον φωτογραφικό φακό πίσω από έναν μαγειρικό πάγκο και με πηρούνια και μαχαίρια ανά χείρας.

Το MasterChef 4 θα προβάλλεται για τρεις ημέρες, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη κατά τη διαδικασία των οντισιόν και μέχρι να επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι που θα μπουν στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επεισόδιο καθημερινά, καθώς και το καθιερωμένο MasterClass τα μεσημέρια της Κυριακής.

Το MasterChef 4, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 4ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 4! Φυσικά, τα γυρίσματα του διαγωνισμού έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του περασμένου Οκτώβρη και έτσι οι κριτές έχουν ήδη καταλήξει στην τελική 20αδα (και κάτι παραπάνω, καθώς πέρσι είχαν δεχτεί περισσότερους παίκτες) του MasterChef 4.

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 4 θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης. Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ο παλιός γνώριμος, Γιάννης Αποστολάκης, τους εξασφαλίζει πρόσβαση στις κουζίνες, τους φέρνει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και τους head chef και γίνεται ο συνδετικός κρίκος της παρέας, όντας ταυτόχρονα ο ειδήμων ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Την ίδια ώρα, Food and Beverage Manager στο MasterChef 4, ο άνθρωπος δηλαδή που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο έμπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου αυτή τη σεζόν θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef 4 και θα τους προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε να είναι… ετοιμοπόλεμοι, στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.