Βγήκαν τα μαχαίρι μόλις οι παίκτες άκουσαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους τα έβαλαν με τον Ηλία, ενώ από την άλλη πλευρά την η κομμώτρια του «MasterChef» προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας στο MasterChef 4 ολοκληρώθηκε και τα συναισθήματα των παικτών ήταν πολλά και διαφορετικά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενημέρωσε τους υποψήφιους MasterChef πως η Φωτεινή πήρε 5 ψήφους, o Κωνσταντίνος Γατόπουλος 3 ψήφους, Ηλίας και Θεοχάρης από δυο και ο Κώστας με τον Ιωάννη από 1 ψήφο.

«Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τον Γιώργο θα μαγειρέψει η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος» ανέφερε ο κριτής και οι πρώτες αντιδράσεις στον εξώστη έκαναν την εμφάνιση τους.

«Ο Γιώργος βγήκε μπροστά γιατί ήξερε πολύ καλά ότι θα έχει να παλέψει με δυο πιο αδύναμους. Ξεκάθαρα πράγματα», είπε η Κατερίνα χωρίς να κρύψει την ενόχληση της για το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Ηλία ποιον θα υποστηρίξει ως αρχηγός κι εκείνος απάντησε ότι δεν θα ξέρει ποιον να πρωτοστηρίξει.

Στο άκουσμα αυτού, οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι βρισκόντουσαν στον εξώστη ξεκίνησαν να σχολιάσουν με ειρωνικά σχόλια για τον Ηλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!