ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να παίρνουν «φωτιά» τις επόμενες μέρες

Η ερωτική τους ζωή αλλάζει προς το καλύτερο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να παίρνουν «φωτιά» τις επόμενες μέρες

Την εβδομάδα από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2024 ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό, δημιουργώντας «πρόσφορο» έδαφος για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας.

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια θα νιώσουν την άνεση και την ασφάλεια της αγάπης τις επόμενες ημέρες.

Ζυγός

Η θεραπεία είναι ένα απαραίτητο ταξίδι για να μπορέσετε να προσελκύσετε και να καλλιεργήσετε την αγάπη που πραγματικά θέλετε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το να μάθετε από τις παρελθούσες ερωτικές σας εμπειρίες, αλλά και με το να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πώς τα παιδικά και τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής σας έπαιξαν ρόλο σε αυτό που είστε σήμερα.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, αλλά αντίθετα, όλα συνδέονται με όσα έχετε περάσει. Όταν το συνειδητοποιήσετε θα απομακρυνθείτε από ό,τι σας εμποδίζει να βιώσετε την πραγματική αγάπη. Την Τρίτη, 30 Απριλίου, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε ακριβώς σε αυτή τη θεραπεία. Αυτές τις ημέρες όλα αφορούν τις ερωτικές σας αποφάσεις και τη σχέση που πραγματικά ονειρεύεστε να έχετε.

Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην προώθηση θετικών αλλαγών προς μεγαλύτερη ευκολία και σύνδεση, δημιουργώντας ένα έντονο κίνητρο, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε πραγματικά την ερωτική σας ζωή και να γίνει αυτή που γνωρίζετε ότι σας αξίζει. Μια σχέση όπου θα σας βλέπουν γι’ αυτό που πραγματικά είστε και δεν θα χρειάζεται να ικετεύετε για εκείνα που ξέρετε πως σας αξίζουν.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από την ιδέα ότι ένας φανταστικός έρωτας είναι πάντα πρόκληση. Αφήστε τον εαυτό σας να δει ότι η σχέση που λαχταράτε μπορεί να βρεθεί μέσα σε μια ήρεμη συνύπαρξη. Μια αγάπη χωρίς ψέματα και παρεξηγήσεις, όπου μπορείτε να συναντήσετε ο ένας τον άλλον ως τον καλύτερο εαυτό σας. Η αγάπη που θα προσελκύσετε και θα κρατήσετε θα είναι πάντα μόνο μια αντανάκλαση όχι μόνο αυτού που αξίζετε, αλλά και του επιπέδου της θεραπείας σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετατοπίστηκε στον Ταύρο, στρέφοντας την προσοχή της στη ρομαντική σας ζωή και ενθαρρύνοντάς σας να μπείτε στην ήπια ερωτική σας εποχή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τον ενθουσιασμό των υγιών συζητήσεων και τη συνειδητοποίηση ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να πρέπει να ανησυχείτε. Αυτή η γλυκιά ενέργεια ενθαρρύνεται από τη μετάβαση του Άρη στον Κριό, η οποία θα συμβάλει στην προώθηση υγιών ορίων, στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας και σε μια μεγαλύτερη αίσθηση ψυχικής γαλήνης. Η σχέση σας δεν θα πρέπει να φέρνει άγχος στη ζωή σας, και καθώς το συνειδητοποιείτε αυτό, θα λάβετε επιτέλους την αγάπη που πάντα ονειρευόσασταν.

Αιγόκερως

Ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε συνειδητά πώς θέλετε να εξελιχθεί μια συγκεκριμένη σχέση, μερικές φορές υπάρχουν συνδέσεις που εξελίσσονται τόσο φυσικά, που ξαφνικά βρίσκεστε να αποζητάτε αυτό που νομίζατε πως δεν σας ταιριάζει.

Ως ζώδιο της γης, έχετε την τάση να απαιτείτε πιο αφοσιωμένες, ασφαλείς σχέσεις προκειμένου να νιώθετε άνετα – αλλά με τα όσα μπορεί να έχουν συμβεί στη ζωή σας, υπάρχουν στιγμές που προσπαθείτε να αποφύγετε τον πόνο σε μια προσπάθεια να προστατέψετε τον εαυτό σας. Ποτέ όμως δεν χρειάζεται να προστατεύετε τον εαυτό σας από την αγάπη που προορίζεται για εσάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου και θα αναδείξει θέματα δέσμευσης, γάμου και χαράς. Αυτή η μετάβαση σάς βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι για να λάβετε την αγάπη που επιθυμείτε, πρέπει να σταματήσετε να την περιορίζετε στη ζωή σας. Αν νομίζατε, για παράδειγμα, ότι δεν θα παντρευόσασταν ποτέ, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε διαφορετικά για αυτό το επίπεδο δέσμευσης. Καθώς ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, γεγονός που σημαίνει ότι η ρομαντική σας σχέση πρόκειται να γίνει πολύ πιο δεσμευτική. Υπάρχει ακόμα χώρος για ανάπτυξη, αλλά μόνο αν πρόκειται για μια πραγματικά υγιή, αγαπημένη σχέση, θα μπορέσετε να πετύχετε ακόμα περισσότερα από όσα αρχικά πιστεύατε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.