«Σάρωσε» το «MasterChef» – Έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

«Σάρωσε» το «MasterChef» – Έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

Δίχως αντίπαλο παίζει το MasterChef στη μάχη της τηλεθέασης. Το ριάλιτι μαγειρικής έχει κερδίσει την αγάπη των Ελλήνων τηλεθεατών την περίοδο της καραντίνας, έχοντας ποσοστά που… ζαλίζουν.

Πλέον η μονομαχία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ήλθε στα ίσα. Με πέντε θέσεις έκαστη στο τηλεβαρόμετρο και με την ψυχαγωγία να κατακτά πλέον την μερίδα του λεόντος σε αριθμό τηλεθεατών, η κατάσταση στην τηλεοπτική αρένα αρχίζει να αλλάζει και η κόπωση των τηλεθεατών από τις εκπομπές που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού είναι εμφανής.

Ειδικότερα για χθες Δευτέρα, το ριάλιτι μαγειρικής του Star “MasterChef” συγκέντρωσε 2,038 εκατομμύρια τηλεθεατές και πλέον φιγουράρει ως ο απόλυτος θριαμβευτής της τηλεοπτικής περιόδου της καραντίνας. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε τηλεπαιχνίδι και συγκεκριμένα ο «Τροχός της τύχης» στο ίδιο κανάλι με ένα εκατομμύριο τηλεθεατές. Ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου το οποίο συνεχίζει την καλή πορεία του με 862 χιλιάδες τηλεθεατές. Το βραδινό δελτίο του Star βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 853 χιλιάδες τηλεθεατές και με εκατό χιλιάδες τηλεθεατές διαφορά ακολουθούν το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και του Alpha.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην έβδομη θέση του τοπ τεν της Δευτέρας συναντάμε το «Shopping Star» με την Βίκη Καγιά και 737 χιλιάδες τηλεθεατές ενώ πολύ καλή είναι και η πορεία της επανάληψης των «Αγριων Μελισσών» στον ΑΝΤ1 που παρακολούθησαν 643 χιλιάδες τηλεθεατές. Στην ένατη θέση βρίσκεται το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 615 χιλιάδες τηλεθεατές και με τον ίδιο ακριβώς αριθμό τηλεθεατών κλείνει τη δεκάδα το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.