ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef: Η μη αναμενόμενη είσοδος των κριτών και το… λάθος που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια (βίντεο)

MasterChef: Η μη αναμενόμενη είσοδος των κριτών και το… λάθος που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, βρέθηκαν στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ χωρισμένοι σε δύο ομάδες και κλήθηκαν να μαγειρέψουν πέντε πιάτα βασισμένα στο μενού 100 ετών περίπου, όπως εκείνο του θρυλικού Orient Express το 1925.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης οδηγώντας ένα τρίκυκλο, έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο που θα διαγωνιστούν οι δύο ομάδες, ενώ μάλιστα, κάποια στιγμή, ο «οδηγός» Πάνος Ιωαννίδης… τράκαρε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια!

Γιώργος και Ντέμη οι αρχηγοί
Αρχηγός της μπλε ομάδας είναι ο Γιώργος και της κόκκινης η Ντέμη.

Ο Γιώργος έχοντας το πλεονέκτημα από την προηγούμενη δοκιμασία, διάλεξε την ομάδα του.

Στη μπλε ομάδα λοιπόν είναι οι: Σταύρος, Σταυρής, Μαριάννα και Διονύσης. Υπαρχηγός είναι ο Σταυρής.

Στην κόκκινη οι: Δημήτρης, Τζον, Μάρλεν και Μαρία. Υπαρχηγός είναι η Μάρλεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τη γαλλική κουζίνα και τις γαλλικές τεχνικές, οι πενταμελείς ομάδες θα πρέπει να «σαγηνεύσουν» γευστικά τον Chef της Γαλλικής Πρεσβείας, Ζαν Μαρί Χόφμαν και τον γνωστό με τιμητικές διακρίσεις, «τεχνίτη» και βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Stephan Buron.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.