ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MasterChef: Ποιος θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι στον τελικό του Silver Award; (βίντεο)

MasterChef: Ποιος θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι στον τελικό του Silver Award; (βίντεο)

Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη, έχουν ήδη προκριθεί στον τελικό του Silver Award. Στο αποψινό επεισόδιο του «MasterChef 4» θα μάθουμε και ποιος θα είναι ο άλλος παίκτης που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Κάθε ημέρα και ένας chef, κάθε μέρα ένας από τους παίκτες των τριών κριτών του MasterChef 4 βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ. Μια δοκιμασία που προηγείται του επίσημου τελικού, ο οποίος όπως τελικά αποκαλύφθηκε έχει ήδη γυριστεί.

Μαρία και Δημήτρης σε αναμονή για την ημιτελικό στο MasterChef 4

Με τη Μαρία νικήτρια από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, μένει η τρίτη μέρα των προκριματικών να αναδείξει ποιος θα προχωρήσει στον ημιτελικό του Silver Award, εντός του MasterChef 4.

Για το πρώτο διαγωνιστικό μέρος μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τα τελευταία ‘Κοντιζόπουλά’ του, τον Τζον, τη Μάρλεν και τον Διονύση, θα πρέπει να μαγειρέψουν με τα υλικά, που επέλεξε για εκείνους ο chef και περσινός F&B του MasterChef, Χάρης Αντωνόπουλος, σε κάτι μοναδικό.

Το επεισόδιο της Δευτέρας έρχεται μετά από τις ιδιαίτερα επικριτικές δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου, που διετέλεσε κριτής του MasterChef επί τρεις σεζόν, απέναντι στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Βίντεο: Το follow the chef κρίνει τον νικητή του MasterChef 4

Στο τέλος και της δεύτερης δοκιμασίας του “follow the chef”, ένας ξεχωρίζει, πλησιάζοντας πιο κοντά στο έπαθλο του Silver Award, τα 10.000 ευρώ μετρητά στο MasterChef 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.