La Casa de Papel: Αυτό θα είναι το τέλος του – Το αποκάλυψε ο «Ελ Προφεσόρ»

La Casa de Papel: Αυτό θα είναι το τέλος του – Το αποκάλυψε ο «Ελ Προφεσόρ»

Το ποιο θα είναι το τέλος της ισπανικής σειράς «La Casa de Papel» αποκάλυψε ο «Ελ Προφεσόρ».

Ο Αλβάρο Μόρτε, ο El Profesor της δημοφιλούς σειράς του Netflix, La Casa de Papel, μιλώντας στο Chelsea Film Festival, έκανε μερικές αποκαλύψεις για την τύχη του χαρακτήρα που υποδύεται.

Αν και τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς έχουν μπει στον πάγο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Καθηγητής μας έκανε ήδη να αδημονούμε για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα Express, ο Καθηγητής μετά τον 5ο κύκλο θα καταλήξει εντελώς μόνος, ακριβώς έτσι όπως ξεκίνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μόρτε κάτα τη διάρκεια του Chelsea Film Festival ανέφερε συγκεκριμένα: «Πολύ φοβάμαι ότι αυτό το σχόλιο θα με κάνει λιγότερο δημοφιλή αλλά ο El Profesor είναι ένα αρκετά περίεργο παιδί. Και μοναχικό. Αυτό που συνέβη με την ομάδα και τον έρωτα με την Lisbon είναι απλά ένα πολύ μικρό κεφάλαιο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο θα επιστρέψει στην κατάσταση που έχει συνηθίσει. Μόνος. Απομονωμένος. Είναι πιο συνηθισμένος σε αυτό και λειτουργεί πιο άνετα». Από τις δηλώσεις του Μόρτε βέβαια δεν γίνεται ξεκάθαρο αν ο Καθηγητής θα καταλήξει μόνος επειδή μπαίνει ένα τέλος στη σχέση του με την Lisbon ή γιατί σκοτώνεται εκείνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.