ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΡΤ: Εκπομπή της κατάφερε να κάνει τηλεθέαση… 0%!

ΕΡΤ: Εκπομπή της κατάφερε να κάνει τηλεθέαση… 0%!

Δεν την είδε… κανείς! Εκπομπή της ΕΡΤ κατάφερε να πετύχει τηλεθέαση 0%, καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο ένα αρνητικό ρεκόρ.

Πρόκειται για τη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις» που προβάλλεται καθημερινά μεταξύ 13:00 και 15:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκπομπή την Τετάρτη 24 Ιουνίου σημείωσε μέσο όρο 0,8% στο δυναμικό κοινό και 2,4% στο σύνολο αλλά στο διάστημα μεταξύ 14:15 και 14:30, η εκπομπή μηδένισε τα κοντέρ της Nielsen, τα οποία κατέγραψαν τηλεθέαση 0,0%!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.