Alpha: Επιστρέφουν τη νέα σεζόν οι «Οικογενειακές Ιστορίες»

Alpha: Επιστρέφουν τη νέα σεζόν οι «Οικογενειακές Ιστορίες»

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την έναρξη της νέας σεζόν και ο Alpha καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς και μέσα σε αυτά φέρεται να βρίσκεται το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι «Οικογενειακές Ιστορίες».

Συγκεκριμένα, στο «στρατόπεδο» του Alpha επικρατεί έντονη κινητικότητα. Στο κανάλι της Κάντζας αποφασίστηκε να δοθεί… εντολή για την παραγωγή νέων επεισοδίων της δραματοποιημένης σειράς «Οικογενειακές ιστορίες». Μια σειρά που κάθε φορά που προβάλλεται αποκτά φανατικό κοινό.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ναι μεν είναι χαμηλού κόστους αλλά όσες φορές κι αν έχει προβληθεί, είτε με νέα και πρωτότυπα επεισόδια είτε σε επανάληψη, σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το mytv, o πρώτος προγραμματισμός του Alpha θέλει τη δραματοποιημένη σειρά να προβάλλεται στη μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη του σταθμού. Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που είδαμε τις «Οικογενειακές ιστορίες» -με πρωτότυπο υλικό- ήταν την περίοδο Μάρτιος-Ιούνιος 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν τελικά προχωρήσει το συγκεκριμένο concept τότε οι υπεύθυνοι του καναλιού θα ξεκινήσουν άμεσα την αναζήτηση ηθοποιών που θα δώσουν σάρκα και οστά στις αυτοτελείς ιστορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.