ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του OPEN με την Β.Χατζηβασιλείου

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του OPEN με την Β.Χατζηβασιλείου

Στο ΟΡΕΝ θα συνεχίσει την τηλεοπτική της καριέρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο σταθμός.

Μετά τη συμμετοχή της στο J2US, η συμφωνία τηρήθηκε (καθώς με αυτήν την πρϋπόθεση δέχτηκε να εμφανιστεί ως παίκτρια στο σόου) και κάπως έτσι το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το νέο «Πάμε Πακέτο»!

Το κανάλι, ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια:

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που εδώ και χρόνια εμπιστεύεται το τηλεοπτικό κοινό για να μοιράζεται τις πιο προσωπικές του στιγμές, έρχεται να ενισχύσει το prime time του OPEN με μια νέα εκπομπή με δυνατές ιστορίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το OPEN καλωσορίζει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και της εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.