ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

GNTM 3: Ο «κούρος» που εντυπωσίασε τους κριτές (βίντεο)

GNTM 3: Ο «κούρος» που εντυπωσίασε τους κριτές (βίντεο)

O πρώτος παίκτης που βρέθηκε μπροστά στους κριτές είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου που είναι 20 ετών. Αν και σπουδάζει υποπλοίαρχος, έβαλε πλώρη για να κερδίσει τους κριτές.

Ο 20χρονος που ασχολείται μόλις έξι μήνες με το μόντελινγκ, εντυπωσίασε και τον νέο μέντορα του ριάλιτι, Γιώργο Καράβα, ο οποίος του είπε πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές να γίνει ένα μοντέλο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Ειδικά όταν ο νεαρός που ασχολείται με τη ναυτιλία και ζει στην Αθήνα εμφανίστηκε με μαγιά μπροστά στην κριτική επιτροπή, δέχτηκε πολύ κολακευτικά σχόλια από όλους τους κριτές.

Σε ερώτηση του κ. Σκουλού, ο 20χρονος απάντησε πως έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής μόνο με φωτογραφίσεις εσωρούχων, ενώ ο κ. Μπράτης τον χαρακτήρισε «κούρο» την ώρα που πόζαρε.

Από την πλευρά της, και η Βίκυ Καγιά του είπε πως είναι ο πρώτος παίκτης που έχει ποζάρει τόσο ωραία και τον αποκάλεσε «άγαλμα» και «αρχαίο Έλληνα» που καθώς διαθέτει μια κλασική ομορφιά.

Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε πως ο παίκτης «από τη μέση και πάνω είναι η χαρά της γυναίκας» και του έδωσε ένα «ναι δαγκωτό».

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου πήρε «ναι» και από τον Άγγελο Μπράτη όσο και από τον Δημήτρη Σκουλό και πέρασε με επιτυχία στο bootcamp.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.