ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O Θέμης από το BB ξεσπά: «Απαράδεκτο να σου γυρνάει την πλάτη η οικογένεια σου επειδή είσαι ομοφυλόφιλος»

O Θέμης από το BB ξεσπά: «Απαράδεκτο να σου γυρνάει την πλάτη η οικογένεια σου επειδή είσαι ομοφυλόφιλος»

Ο Θέμης κλήθηκε από τον Big Brother στο δωμάτιο επικοινωνίας για να μιλήσει για την συμβίωση στο σπίτι, όμως η κουβέντα οδηγήθηκε σε μία κατάθεση ψυχής από τον 19χρονο, που αποκάλυψε πολλά για την προσωπική του ζωή, τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και την αντίδραση της οικογένειάς του στην είδηση ότι είναι γκέι.

«Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια, δε μου λείπει τώρα που μπήκα στο Big Brother. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, ποτέ δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ γιατί η οικογένεια δυστυχώς δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο, με τίποτα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι κάτι πολύ άσχημο. Νιώθεις απλά μέσα σου ένα κενό, σαν να μην σε αγαπάει ποτέ πραγματικά κανείς και ότι πρέπει συνέχεια να είσαι απέναντι σε πάρα πολύ κόσμο, όπου πολύς σε αγαπάει αλλά πολύς κιόλας δε σε καταλαβαίνει, σε μισεί, σε βρίζει. Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα, να σε βρίζουν, να λένε “είσαι μια που…α”, “είσαι ανώμαλος γιατί βάφεσαι” και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία έχω ακούσει γενικά στη ζωή μου και δεν έχεις στήριξη κιόλας από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου μήπως εγώ είμαι το λάθος, μήπως κάνω κάτι λάθος; Πολλά πράγματα μήπως. Αλλά κατάφερα να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων, είτε αυτοί είναι οι γονείς μου είτε είναι άσχετοι. Έχω μάθει να αγαπάω τον εαυτό μου, να στηρίζω εγώ προσωπικά τον εαυτό μου και εύχομαι να το κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου γιατί είναι πολύ όμορφο να στηρίζομαι στα πόδια μου και ο κάθε άνθρωπος να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις».

Και συνέχισε αναφέροντας τι είναι αυτό που τον έχει πληγώσει: «Όταν είμαι το παιδί σου, πρέπει να αγαπάς το παιδί σου ακριβώς έτσι όπως είναι, πάντα. Είναι το παιδί σου, το έφτιαξες, εσύ το δημιούργησες, του έμαθες τόσα πολλά πράγματα και ξαφνικά του γυρνάς την πλάτη επειδή του αρέσει το μακιγιάζ και είναι γκέι; Είναι πολύ άσχημο. Ελπίζω μέσα από εδώ πέρα να το δουν άτομα και να δουν ότι αφού μπόρεσα και το έκανα εγώ και το ξεπέρασα, μπορούν και αυτοί».

Όταν ο «Μεγάλος Αδελφός» τον ρώτησε αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα, ο παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ είπε με δάκρυα στα μάτια: «Θα ήθελα να πω στους γονείς μου ότι παρόλο που έχω πληγωθεί πολύ ξέρω ότι με αγαπάνε και ότι τους αγαπάω κι εγώ κι ελπίζω πραγματικά, όταν βγω από εδώ μέσα, να μην είναι η τελευταία φορά που τους ξαναβλέπω γιατί είναι πολύ άσχημο το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι».

Θέση για το εν λόγω θέμα πήρε και ο Γιώργος Τσαλίκης, που έστειλε το μήνυμά στους γονείς του Θέμη Κανέλλου μέσω Twitter.

«Προς γονείς Θέμη: Είχα πάει κάποτε σε ένα παιδοψυχολόγο και του είπα “ο γιος μου έχει ένα θέμα”. “Όπα” μου λέει “πάρτο αλλιώς. Εγώ έχω ένα θέμα που αφορά το γιο μου” πες μπας και το λύσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο πετυχημένος τραγουδιστής.

Δείτε το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη στους γονείς του Θέμη Κανέλλου από το Big Brother:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.