ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το Prison Break επιστρέφει με 6η σεζόν – Η αποκάλυψη του Ντόμινικ Πάρσελ (φωτό)

Το Prison Break επιστρέφει με 6η σεζόν – Η αποκάλυψη του Ντόμινικ Πάρσελ (φωτό)

Ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Ντόμινικ Πάρσελ, μόλις επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει για 6η σεζόν.

Η 50χρονος ηθοποιός ενημέρωσε τους οπαδούς του για την εξέλιξη αυτή, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, απαντώντας στις φήμες που είχαν ακουστεί και τονίζοντας πως το Prison Break θα επιστρέψει παρά τους ισχυρισμούς πως κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σκαριά.

Αναρτώντας μια selfie του, έγραψε:

«Φήμη νούμερο 1: Είμαι μεγάλος. Ναι, είμαι 50 χρονών… Φήμη νούμερο 2. Είμαι φαλακρός. Όχι, έχω μαλλιά απλά ο κόσμος απαιτεί να τα ξυρίζω. Φήμη νούμερο 3. α υπάρξει 6ος κύκλος Prison Break. Ναι… Φήμη νούμερο 4. Συμπαθώ τους ανθρώπους; Όχι, Όχι τις μάζες. Σίγουρα όχι».

Να σημειωθεί πως το Prison Break έπαιξε για πέντε σεζόν με τις 4 πρώτες να προβάλλονται μεταξύ 2005 και 2009, προτού βγει η τελευταία το 2017.

Στην δραματική σειρά πρωταγωνίστησε ο Γουέντγουορθ Μίλερ ως Μάικλ Σκόφιλντ ενώ ο Ντόμινικ Πάρσελ έπαιξε τον αδερφό του Λίνκολν Μπάροους, με την σειρά να επικεντρώνεται στο σχέδιο του Μάικλ να βοηθήσει τον Λίνκολν να δραπετεύσει από την φυλακή αφότου καταδικάστηκε σε θάνατο για έγκλημα που δεν είχε διαπράξει.

Η 5η σεζόν ήταν μια συνέχεια με τον Μάικλ να επιστρέφει από τους νεκρούς καθώς παλεύει να πάρει πίσω την ταυτότητά του και να σκοτώσει τον «Ποσειδώνα», τον υπεύθυνο για την εξαφάνισή του.

Η σειρά ολοκληρώθηκε με τον Μάικλ να αρνείται να γίνει μέλος της CIA, προκειμένου να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με την σύζυγό του Σάρα και τον γιο τους Μάικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFbLDh6BvPs/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.