ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στο πλατό της εκπομπής του Ν.Μουτσινά

Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στο πλατό της εκπομπής του Ν.Μουτσινά

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες έχουν περάσει από την στιγμή που ο Στέλιος Κλώνος ενημέρωσε μέσω δημοσίευσης στα social media ότι αποχωρεί από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όμως ρόδα είναι και γυρίζει.

Ο γνωστός floor manager, άφησε την περασμένη σεζόν το δικό του στίγμα στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς συμμετείχε σε πολλά απρόοπτα και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που είδαμε στον αέρα. Ο Στέλιος Κλώνος μετρά πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό, συμμετείχε και στο Πρωινό mou στο Mega, στα πολύ επιτυχημένα χρόνια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Φέτος είναι ξανά στο Μεγάλο Κανάλι, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. Εκεί έγινε και η συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά την περασμένη εβδομάδα. Τις μέρες που ακολούθησαν από ό,τι φαίνεται έγιναν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά -αυτός ήταν και ο λόγος της αποχώρησης- και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως όλα δείχνουν, ο Στέλιος Κλώνος θα δώσει το πρώτο του χειροκρότημα στον Νίκο Μουτσινά, εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.