ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πάρτι» έκαναν τα μυρμήγκια στο σπίτι του GNTM – Ακαταστασία, βρωμιά και ειρωνείες από ορισμένους

«Πάρτι» έκαναν τα μυρμήγκια στο σπίτι του GNTM – Ακαταστασία, βρωμιά και ειρωνείες από ορισμένους

Η ακαταστασία στο σπίτι του GNTM είναι ανυπόφορη και μάλιστα, σήμερα, οι παίκτες ξύπνησαν βλέποντας τα μυρμήγκια να κάνουν πάρτι στις σακούλες σκουπιδιών που είχαν αφεθεί στο πάτωμα.

Ο Εμμάνουελ, η Μαριαγάπη και η Παρασκευή πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν το χάλι που επικρατούσε, ενώ άλλοι παίκτες, όπως η Ρασέλ, ο Δήμος και ο Έντουαρντ, αποφάσισαν να πάνε στο δωμάτιό τους και να συνεχίσουν τις ειρωνείες τους.

«Με προβληματίζει η κατάσταση της κουζίνας. Δεν μου άρεσε η εικόνα της κουζίνα, γενικά είναι ακατάστατη. Προσπαθώ να είμαι αδιάφορος γιατί αν κάτσω και ασχοληθώ θα νευριάσω και θα δείξω ένα άλλο πρόσωπο», είπε ο Εμμάνουελ, με τον Έντουαρντ να του απαντάει: «Δεν θα λύσεις εξίσωση, πάρε ένα πανάκι και καθάρισέ την».

Ο Έντουαρντ, μάλιστα, τόνισε πως του είναι αδιάφορο που τα σκουπίδια ήταν εκεί: «Εγώ από χθες το βράδυ είδα τα σκουπίδια έξω που ήταν χάλια. Βγήκα και σήμερα το πρωί, εντάξει, όλα κομπλέ, εκεί ήταν ακόμα, μου ήταν αδιάφορο».

«Εντάξει, τι είναι αυτό; Γιατί δεν τα μαζεύουν; Αυτό δεν είναι ακαταστασία, είναι βρωμιά», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.