
Μία διαγωνιζόμενη στο «The Voice» έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσει την καρέκλα του, όμως… μόλις έγινε αυτό η ίδια «τα έχασε».
Η όγδοη οντισιόν του The Voice είναι γεγονός και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν για άλλη μια βραδιά για να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές τους δυνατότητες.
Η Πηνελόπη Λεοντοπούλου από την Χαλκιδική ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το Just Give Me A Reason. Η ίδια αρχικά εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη καθώς πατούσε πολύ καλά πάνω στις νότες με αποτέλεσμα να γυρίσει την καρέκλα του αμέσως. Όσο προχωρούσε η ερμηνεία της η ίδια αγχώθηκε αρκετά κι άρχισε να βγαίνει εκτός τόνου και είχε πολλές αστάθειες.
Αν και γύρισε και ο Σάκης Ρουβάς η Πηνελόπη επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη με την υπόσχεση ότι στην συνέχεια θα αποβάλλει το υπερβολικό άγχος της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.