Τ.Σαμαράς: «Δεν έχω ανάγκη τις πλάτες κανενός Κοκλώνη για να είμαι στην τηλεόραση»

Τ.Σαμαράς: «Δεν έχω ανάγκη τις πλάτες κανενός Κοκλώνη για να είμαι στην τηλεόραση»

Στα κακεντρεχή σχόλια που τον θέλουν να εμφανίζεται στην τηλεόραση λόγω της φιλικής του σχέσης με το Νίκο Κοκλώνη, απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Νομίζω ότι είναι πολύ άκομψο να λέγεται ότι εγώ υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση επειδή είμαι φίλος του Κοκλώνη. Ίσα ίσα ο Νίκος δεν με ακούει ποτέ, το λέω και γενικά σε φίλους μου. Δεν έχω ανάγκη κανέναν Κοκλώνη γιατί έχω αποδείξει ποιος είμαι.

Εγώ γενικά δεν ανακατεύομαι. Εγώ αυτό που είπα ήταν, όταν μου απευθύνθηκε η κυρία Καμπουρέλη, της εξήγησα ότι “Τέτα μου, εδώ πέρα είμαι εγώ υπεύθυνος, δεν μπορείς να μου πεις… εγώ τη δουλειά μου κι εσύ τη δική σου”, έπρεπε να την κατευθύνω εγώ. Εγώ με την Τέτα δεν έχω κάτι. Δεν θα έλεγα για τον εαυτό μου ότι είμαι σταρ. Ο καθένας τι αποκαλεί τον εαυτό του, δεν ξέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ έχω αποδείξει ποιος είμαι, δεν χρειάζομαι κανέναν Κοκλώνη να με υποστηρίξει. Είμαι εδώ πέρα γιατί με θέλουν και φέρνω νούμερα στο κανάλι. Δεν είναι επειδή είναι φίλος μου ο Κοκλώνης», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.