ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ι.Μαλέσκου: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δ.Κεχαγιά – Με ενόχλησε ότι δεν άκουσα μία συγγνώμη»

Ι.Μαλέσκου: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δ.Κεχαγιά – Με ενόχλησε ότι δεν άκουσα μία συγγνώμη»

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε την συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη, ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε να ζητήσει έστω μία συγγνώμη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου «άδειασε» τόσο το reality όσο και τον παίκτη με τα όσα ανέφερε.

«Θεωρώ απαράδεκτο να παρακολουθώ ανθρώπους, είτε γυναίκες είναι είτε άνδρες, να υποδαυλίζουν καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι είναι σε μία ένταση και σε μια οξυμένη διάθεση να τους τσιγκλάνε -αναφέρομαι στην Σοφία.

Θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο να μιλάει -όπως ακούσαμε τον Δημήτρη Κεχαγιά- με αυτόν τον τρόπο και με τη μορφή απειλών, όχι μόνο λεκτικά αλλά και «θα σε χτυπήσω». Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;

Αυτό που δεν μπορώ όχι να το δικαιολογήσω, όχι απλά δεν άντεχα να το παρακολουθώ, όχι απλά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε, αλλά από τον τρόπο και το αιμοβόρικο ότι «έχω αποφασίσει να κάνω αυτό γιατί μπορώ». Αυτά στη ζωή μου εγώ γενικά δεν τα ανέχομαι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που βαθύτερα με ενόχλησε είναι ότι δεν άκουσα μία συγγνώμη», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.