ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανατροπή στο Survivor – Σκέψεις για την δημιουργία δύο νέων ομάδων

Ανατροπή στο Survivor – Σκέψεις για την δημιουργία δύο νέων ομάδων

Τα νούμερα τηλεθέασης για το Survivor βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, όμως η παραγωγή σκέφτεται να προχωρήσει σε μία κίνηση που θα φέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η αδυναμία των Διάσημων στα αγωνίσματα και οι συνεχόμενες ήττες έχουν προβληματίσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής που τρέχουν για να… προλάβουν! Μπορεί να συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor, όμως μόλις αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια είναι δεδομένο πως το “Μαχητές” – “Μαχητές” στις νίκες θα κουράσει και θα διώξει τον κόσμο από τον ΣΚΑΪ!

Εκτός όμως ότι κουράζει είναι μαθηματικά βέβαια πως σε 2-3 μήνες θα έχουν μείνει ελάχιστοι Διάσημοι, με τους Μαχητές να είναι διπλάσιοι και τριπλάσιοι! Κάτι τέτοιο προβληματίζει πάρα πολύ την παραγωγή που δείχνει να έχει πάρει την μεγάλη απόφαση!

Ποια είναι αυτή; Να διαλύσει Διάσημους και Μαχητές και να “χτιστούν” δύο νέες ομάδες από την αρχή!

Αν παρθεί οριστικά η απόφαση πότε θα γίνει η διάσπαση; Σίγουρα ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά η παραγωγή σκέφτεται στις αρχές Φεβρουαρίου να προχωρήσει σε μια νέα μίξη ώστε να έρθει η ανατροπή! Τόσο σε… τσακωμούς όσο και αγωνιστικά μπας και φάνε λίγο και οι Διάσημοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 2 (σε προχωρημένο σημείο ωστόσο) αλλά και στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.