Survivor: Θα ανοίξει η Ανθή Σαλαγκούδη μαγαζί με… παλτά όταν επιστρέψει από τις διακοπές της;

Survivor: Θα ανοίξει η Ανθή Σαλαγκούδη μαγαζί με… παλτά όταν επιστρέψει από τις διακοπές της;

Ότι η Ανθή Σαλαγκούδη θα ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια και πόσω δε μάλλον σε ένα παιχνίδι σαν το Survivor, ποιος θα το περίμενε;

Η Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη επί κυβερήσεως Καραμανλή, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2012 όταν προσελήφθη και βρισκόταν επί 90 ημέρες στην ΕΡΤ ως προσωπικό ειδικών θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως!

Αρχικά ήταν να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή αλλά απέτυχε στα δοκιμαστικά και επρόκειτο να αντικαταστήσει την Μπήλιω Τσουκαλά στο «Έχει γούστο».

Δεν τα κατάφερε όμως κι εκεί και τελικά, μετά από πολλά δοκιμαστικά και προσπάθειες του κρατικού καναλιού, παρουσίασε την πρωινή εκπομπή «Μεσογείων 136» με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη.

Ακόμα και ο τότε γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως η Σαλαγκούδη ήταν μια κακή επιλογή για το Μεσογείων 136.

Εξαφανίστηκε μετά το φιάσκο της ΕΡΤ και επανήλθε δυναμικά έχοντας στο πλευρό της τον Τζώνη Καλημέρη το 2016. Ο έρωτας τους, ή ότι είχαν τέλος πάντων έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο εκείνο τον καιρό.

Ναι εκεί ήταν η φορά που ξαναγνωρίσαμε την ήδη ξεχασμένη Ανθή Σαλαγκούδη, έστω και για λίγους μήνες, μιας και ο χωρισμός τους ήρθε τόσο γρήγορα όσο βλέπει τώρα τους Μαχητές να περνούν από μπροστά της στον στίβο μάχης.

Τα χρόνια πέρασαν, η Ανθή δυνάμωνε το λογαριασμό της στο Instagram (στις μέρες μας ο influencer θα «πάει μπροστά»), βόλτες αγέρωχη στους δρόμους του Κολωνακίου κτλ.

Μέχρι που η παραγωγή του Survivor είχε αυτή τη φαεινή ιδέα να βάλει την Διάσημη Ανθή, από το παράθυρο μάλλον, στο παιχνίδι.

Ενημερωτικά «παλτό», λέμε τον παίκτη που έρχεται στην ομάδα μετεγγραφή με τυμπανοκρουσίες και ταρατατζούμ αλλά γρήγορα αποδεικνύεται λίγος και διαψεύδει παταγωδώς τις προσδοκίες των φιλάθλων/τηλεθεατών στην προκειμένη περίπτωση.

Τα meeting στο σταθμό και στην Acun πολύωρα υποθέτουμε και το όνομα που έμεινε τελευταίο στο τραπέζι ήταν αυτό της Ανθής και δε φτάνει αυτό, η Ανθή παρουσιάζετε ως το πιο δυνατό χαρτί της ομάδας των Διασήμων αφού φήμες λένε πως έχει το πιο υψηλό κασέ της ομάδας της με 6.500€ εβδομαδιαίως.

Λογικό πάντως, αν έπαιρνε 3.5000€ το μήνα το 2012 στην ΕΡΤ, με πόσα να σηκωθεί να πάει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο;

Για άλλη μία φορά το κοινό καλείται να θυμηθεί, και να ξεχάσει ενδεχομένως ξανά, την Ανθή Σαλαγκούδη που για κάποιο λόγο μπήκε «φυτευτή» στο παιχνίδι.

Μέχρι την τελετή αποχώρησης (τέθηκε σε υποψηφιότητα εχθές) θα ξεκουράζει το δίμετρο κορμί της στις παραλίες του νησιού, αγνοώντας για τα σχόλια και θα γυρίσει στην Ελλάδα σίγουρα κατά 13.000€ πιο πλούσια σκεπτόμενη ενδεχομένως να ανοίξει κατάστημα με είδη ρουχισμού, παλτά ας πούμε, κάτι που να συμβολίζει την μέχρι στιγμής απόδοσή της στο reality του Αγίου Δομίνικου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.