ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλος από το Survivor η Κ.Ταραμπάνκο; – Βγήκε από το νοσοκομείο αλλά δεν επέστρεψε στην παραλία (βίντεο)

Τέλος από το Survivor η Κ.Ταραμπάνκο; – Βγήκε από το νοσοκομείο αλλά δεν επέστρεψε στην παραλία (βίντεο)

Διόλου απίθανο είναι να αποχωρήσει από το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο, εξαιτίας της περιπέτειας υγείας της, την απόφαση αναμένεται να την πάρουν οι γιατροί.

Το μοντέλο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Survivor 4, βρέθηκε σε κλινική στον Αγιο Δομίνικο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Οπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος Ελενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε η Κάτια Ταραμπανκό βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν θα επιστρέψει στο Survivor 4 και πρώτα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

https://www.vimeo.com/500876670

Δείτε το σχετικό απόσπασμα για το Survivor 4:

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Κάτια Ταραμπάνκο να βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά να μην γυρνάει τουλάχιστον για την ώρα στην παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.