ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Μουτσινάς για Σ.Μπεκατώρου: «Πρέπει να ξαναπούμε τα αυτονόητα το όχι είναι όχι» (βίντεο)

Ν.Μουτσινάς για Σ.Μπεκατώρου: «Πρέπει να ξαναπούμε τα αυτονόητα το όχι είναι όχι» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς, διέκοψε τη ροή της σημερινής του εκπομπής καθώς θέλησε να μιλήσει για την Σοφία Μπεκατώρου. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «τώρα θα κάνουμε μία παύση σε όλη την μπουρδολογία την πολύ ωραία, να πούμε και κάτι σοβαρό».

«Πραγματικά εννοώ σοβαρό, όχι τις πλάκες που κάνουμε. Φαντάζομαι μάθατε για την ολυμπιονίκη μας, την Σοφία Μπεκατώρου και την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Τίποτα, μόνο δυο λόγια…», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς και σημείωσε τα εξής:

«Μπράβο στη Σοφία που μίλησε, μπράβο σε όλους όσοι με αυτή την αφορμή σπάνε τη σιωπή. Μπράβο, μόνο έτσι γίνεται. Ωραία είναι η πλάκα, να λέμε και κάποια σοβαρά μερικές φορές.

Πρέπει να ξαναπούμε τα αυτονόητα, το όχι είναι όχι. Και οποιαδήποτε άλλη κουλτούρα τύπου ναι μεν αλλά πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Μέχρι εκεί, αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.