Έγκυος και η Κατερίνα Καινούργιου; Τι ειπώθηκε on air; (βίντεο)

Έγκυος και η Κατερίνα Καινούργιου; Τι ειπώθηκε on air; (βίντεο)

«Φωτιά» έβαλε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά την είδηση περί εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου, σειρά παίρνει η ξανθιά παρουσιάστρια όπου το «καρφί» του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή της δεν αφήνει περιθώρια να μην διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η Κατερίνα Καινούργιου που τα τελευταία δύο χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη, δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να αποκατασταθεί, και να κάνει το επόμενο βήμα, αυτό της δημιουργίας οικογένειας.

Στη σημερινή εκπομπή, έστειλε μήνυμα στην Katken ο πολύ φίλος της Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για την ίδια κάτι το οποίο την συγκίνησε ιδιαίτερα.

Με λυγμό στη φωνή της είπε: «Πολύ ευσυγκίνητη είμαι τελευταία».

Και εκεί ήρθε η ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα, που κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν όντως η Κατερίνα Καινούργιου είναι σε ενδιαφέρουσα: «Λογικό στην κατάστασή σου».

Η πρόσφατη λιποθυμία της στο πλατό της εκπομπής και οι ζαλάδες που αναφέρει συνεχώς ότι έχει, έχουν πυροδοτήσει σενάρια για πιθανή εγκυμοσύνη, κάτι το οποίο έρχεται να «κουμπώσει» με τη σημερινή ατάκα του συνεργάτη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.