ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΑΝΤ1: Από την Δευτέρα στο «Πρωινό» ο Γ.Λιάγκας – Η ανάρτησή του στο Instagram (φώτο)

ΑΝΤ1: Από την Δευτέρα στο  «Πρωινό» ο Γ.Λιάγκας – Η ανάρτησή του στο Instagram (φώτο)

Ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται από αύριο, Δευτέρα (25/1) να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό», όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για όσα θα συμβούν στην «πρεμιέρα» τους στον ΑΝΤ1, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μια κοινή του φωτογραφία με τη Φαίη από τα παλιά.

«Από αύριο ξανά μαζί με τη @fayskorda στο @toprwino_ant1 στην εκπομπή που δημιουργήσαμε μαζί με τόση αγάπη πριν από 10 χρόνια. Μαζί μας, μπροστά και πίσω από τις κάμερες φίλοι και συνεργάτες, η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασισμένοι με κέφι και καλή διάθεση, να σας κάνουμε να περνάτε όμορφα όπως όλα αυτά τα 10 χρόνια. Σας περιμένουμε από αύριο και κάθε μέρα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή μας συνήθεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, καθώς όπως έχει αποδειχθεί το gossip στοιχείο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά (και) στις πρωινές εκπομπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CKbI0nig8qk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.