ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επική ατάκα Λ.Κουτσόπουλου σε παίκτη wanna be Σ.Βαρθαλίτης: «Εσύ είσαι ο Mad Clip από τον Πύργο» (βίντεο)

Επική ατάκα Λ.Κουτσόπουλου σε παίκτη wanna be Σ.Βαρθαλίτης: «Εσύ είσαι ο Mad Clip από τον Πύργο» (βίντεο)

Παίκτης του MasterChef παρομοίασε τον εαυτό του με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντάει με αρκετή δόση χιούμορ.

Στο παιχνίδι εμφανίστηκε ο Νικόλας από τον Πύργο, ο οποίος είχε ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές και μάλιστα παρομοίασε το στυλ του με εκείνο του Σταύρου Βαρθαλίτη από το περσινό «MasterChef», τονίζοντας ότι είναι και ο αγαπημένος του παίκτης.

«Πιστεύω φαίνεται και από την εμφάνιση», είπε ο Νικόλας και ο «θειος Λεό» του απάντησε: «Ποια εμφάνιση; Ο Σταύρος φορούσε κάτι πουκαμισάκια, εσύ πήρες το τόπι με την ταπετσαρία και το πήγες γύρω-γύρω».

«Είμαι λίγο πιο ακραίος» απάντησε ο υποψήφιος παίκτης και ο Κουτσόπουλος του απάντησε «Εσύ είσαι ο Mad Clip από τον Πύργο».

Ο παίκτης δεν κατάφερε με το πιάτο του να πείσει τελικά τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οπότε δεν θα συνεχίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.